Vain korttimaksut 1.1.2021 alkaen

Huomioithan, että vuoden 2021 alusta emme enää vastaanota käteistä rahaa, vaan ainoastaan korttimaksuja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function get_general_strings() in /home/forge/default/wp-content/themes/bcms-client/footer.php:12 Stack trace: #0 /home/forge/default/wp-includes/template.php(730): require_once() #1 /home/forge/default/wp-includes/template.php(676): load_template('/home/forge/def...', true, Array) #2 /home/forge/default/wp-includes/general-template.php(92): locate_template(Array, true, true, Array) #3 /home/forge/default/wp-content/themes/bcms-client/single.php(35): get_footer() #4 /home/forge/default/wp-includes/template-loader.php(106): include('/home/forge/def...') #5 /home/forge/default/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/forge/def...') #6 /home/forge/default/index.php(17): require('/home/forge/def...') #7 {main} thrown in /home/forge/default/wp-content/themes/bcms-client/footer.php on line 12