AS-Huolto Oy
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice extra-servicesservice car-glassservice diesel-serviceservice ac-serviceservice additional-heatingservice crash-damage

Määräaikaishuolto

Ammattitaitoinen huolto, järkihintaan

Meiltä autoon kuin autoon ammattitaitoinen määräaikaishuolto järkevään hintaan. Palvelemme henkilökohtaisesti ja joustavasti sinun ehdoillasi, ilman yllätyksiä.

Monimerkkihuollossamme käytämme ainoastaan ensiluokkaisia Bosch-varaosia ja muita alkuperäislaatua vastaavia merkkivaraosia. Sovitamme huollon joustavasti arkesi mukaan. Auton luovutus ja vastaanotto hoituvat palveluaikojemme klo 8.00-16.30 ulkopuolellakin. Tarjoamme huoltomahdollisuutta myös viikonlopuille, tiedustele ennakkoon.

Autosi huollosta saat meiltä aina seuraavat mm. seuraavat raportit: Vikakoodiraportti, Huoltoseloste (huoltokaavio), akkutestiraportti, sekä me täytämme autosi huoltokirjan – niin paperisen kuin sähköisenkin ja saat aina sähköisen huoltokirjan tulosteen mukaasi!
Näiden pitäisi olla itsestään selvyyksiä, mutta monesti on huomattu, että näin ei ole. Meillä on!

Soita meille numeroon 010 504 3700 tai varaa huoltoaikasi tästä.

Tai lähetä meille tiedot huoltotarpeestasi ja ajankohdasta sähköpostitse lappeenranta@as-huolto.fi tai alla olevalla lomakkeella. Otamme yhteyttä pikaisesti. Voit myös varata haluamasi ajan suoraan valikon kohdasta Ajanvaraus, tämä avaa uuden välilehden, jonka kautta voit tehdä varauksen vuorokauden ympäri!

 

Mitä määräaikaishuolto sisältää?

Määräaikaishuoltoon sisältyy minimissään autovalmistajan määrittelemä perustarkastus, moottoriöljyn, öljynsuodattimen ja mahdollisen raitisilmansuodattimen vaihto sekä lasinpesunesteen lisäys. Arvioimme luotettavasti autosi huoltotarpeen ja merkkikohtaisesti vaihdettavat osat. Käymme kanssasi nämä kohdat aina läpi ennen toteutusta. Lisäksi saat aina mukaasi seuraavat auton kunnosta kertovat raportit: Vikakoodiraportti, Huoltoseloste (huoltokaavio), akkutestiraportti, sekä me täytämme autosi huoltokirjan – niin paperisen kuin sähköisenkin ja saat aina sähköisen huoltokirjan tulosteen mukaasi!

Huomioithan myös, että meillä on neljä kappaletta sijaisautoja, joten autosi huollon ajaksi allesi saadaan näppärä kulkupeli.
Kaikki automme on manuaalivaihteisia.


Maksa sinulle sopivissa erissä!

12 kuukauden koroton rahoitus tarjoaa sinulle joustavuutta huoltolaskun maksamiseen, ensimmäisen erän maksat halutessasi vasta kuukauden päästä. Rahoituspäätöksen voit hakea jo ennakkoon verkossa, mutta paikan päälläkin se hoituu vain minuuteissa.
Otathan pankkitunnuksesi mukaan tunnistautumista varten.

Hae rahoituspäätös ennakkoon (ResursBank)


Varaa määräaikaishuolto

Nyt varaat huoltoaikasi kätevimmin tästä linkistä. Voit myös soittaa meille numeroon 010 504 3700 tai lähettää tiedustelun sähköpostitse lappeenranta@as-huolto.fi tai alla olevalla lomakkeella. Vahvistamme varauksen sinulle henkilökohtaisesti, viimeistään seuraavana arkipäivänä.


    AS-Huolto Oy – Bosch Car Service autokorjaamo

    Olemme korkealaatuinen Bosch Car Service korjaamo bensiini-, diesel- ja sähköautoihin. Boschin kouluttamat mekaanikkomme tekevät diagnoosit ja autosi elektroniikan tarkastuksen Boschin kehittyneellä testaustekniikalla. Käytämme Boschin alkuperäislaatuisia varaosia. Näin uuden autosi takuu säilyy samoin kuin merkkikorjaamossa. Tervetuloa Bosch Car Serviceen!