AS-Huolto Oy
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice extra-servicesservice car-glassservice diesel-serviceservice ac-serviceservice additional-heatingservice crash-damage

Vanteet Lappeenranta

Asiakaspalvelijamme ovat asiantuntijoita vanneasioissa. Myymme uusimpia vannemalleja kaikilta isoilta valmistajilta. Vanteet toimittaa Alcar ja vannemallit on nähtävissä täällä.

Vanteen valitseminen

Uusien vanteiden ostossa pitää huomioida vanteiden mitat ja sopivuus automalliin. Vanteiden ET-mitan täytyy olla oikea, sillä se kertoon kuinka paljon vanteen keskipisteen sisä- tai ulkopuolella pyörännavan kiinnitys on. Väärän ulkoneman johdosta pyörä voi hangata lokasuojan ulkoreunaan tai jousiin/iskunvaimentimiin. Auton vanteen pulttijako tulee myös huomioida. Pulttijako kertoo pulttireikien määrän vanteessa ja pulttikehän halkaisijan. Pulttijako voi olla esimerkiksi 4×110, mikä tarkoittaa vanteessa olevan neljä pulttireikää ja pulttikehän halkaisija on 110 mm.

Varaa aika jo tänään

Soita meille tai lähetä sähköpostia, ja varaamme ajan autollesi! Tarkemmat yhteystiedot löydät yhteystiedot sivulta.


AS-Huolto Oy – Bosch Car Service autokorjaamo

Olemme korkealaatuinen Bosch Car Service korjaamo bensiini-, diesel- ja sähköautoihin. Boschin kouluttamat mekaanikkomme tekevät diagnoosit ja autosi elektroniikan tarkastuksen Boschin kehittyneellä testaustekniikalla. Käytämme Boschin alkuperäislaatuisia varaosia. Näin uuden autosi takuu säilyy samoin kuin merkkikorjaamossa. Tervetuloa Bosch Car Serviceen!