AS-Huolto Oy
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice extra-servicesservice car-glassservice diesel-serviceservice ac-serviceservice additional-heatingservice crash-damage

Tietoa meistä

AS-Huolto on autojen huollon ja korjaamisen rautainen ammattilainen ja olemme osa Bosch Car Service-ketjua. Asiointi AS-Huollossa on helppoa ja huoletonta. Palvelu on joustavaa ja asiakasta kunnioittavaa. Tarjoamme laadukkaan huollon tai korjauksen autoosi merkistä ja vuosimallista riippumatta.

AS-Huolto palvelee asiakaslähtöisesti – määräaikaishuollot ja korjaukset takuutöinä valmistajan myöntämä takuu säilyttäen. Tarjoamme varteenotettavan vaihtoehdon merkkikorjaamolle, on auto sitten takuuikäinen tai vanhempi.

Olemme monimerkkikorjaamo, joten pystymme huoltamaan ja korjaamaan kaikki henkilöauto- ja pakettiautomerkit. Tarjoamme palveluita, jotka liittyvät läheisesti autosi toimivuuteen, ajettavuuteen ja turvallisuuteen. Näistä esimerkkeinä ovat rengaspalvelut, pyörien nelipistesuuntaus ja ilmastointilaitteiden huolto.

Olemme erikoistuneet määräaikaishuoltoihin, joten sinun tarvitsee tietää vain autosi rekisteritunnus ja ajetut kilometrit. Me hoidamme autosi ammattitaidolla kuntoon siitä eteenpäin!

AS-Huolto Oy – Bosch Car Service autokorjaamo

Olemme korkealaatuinen Bosch Car Service korjaamo bensiini-, diesel- ja sähköautoihin. Boschin kouluttamat mekaanikkomme tekevät diagnoosit ja autosi elektroniikan tarkastuksen Boschin kehittyneellä testaustekniikalla. Käytämme Boschin alkuperäislaatuisia varaosia. Näin uuden autosi takuu säilyy samoin kuin merkkikorjaamossa. Tervetuloa Bosch Car Serviceen!