AS-Huolto Oy
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice extra-servicesservice car-glassservice diesel-serviceservice ac-serviceservice additional-heatingservice crash-damage

Yrityspalvelut

featured image

Yrityksellesi oikea kumppani

Yrityksen autohuolto hoituu huolettomimmin osaavan ja joustavan kumppanin kanssa. Me palvelemme ketterästi yritysten erityistarpeissa. Voit varata sopivan ajan yksittäiseen huoltokäyntiin, mutta kumppanuudesta yrityksesi saa parhaat hyödyt. Sopimusasiakkaana asioit paitsi edullisimmin, myös varmistat, että yrityksesi ajoneuvot ovat aina viimeistä silausta myöten kunnossa.

Liity sopimusasiakkaaksi, niin asioit edullisimmin ja vaivattomimmin

Aina valmiina palvelemaan! Varmista paras hinta ja joustavin palvelu liittymällä sopimusasiakkaaksemme. Suunnittelemme yrityksellesi sopivimman palvelupaketin, jonka jälkeen yrityksesi oma autoasioiden kumppani on aina vain puhelinsoiton päässä!

Soita meille numeroon 010 504 3700

Tai lähetä meille tiedot sähköpostitse lappeenranta@as-huolto.fi tai ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella. Otamme yhteyttä pikaisesti.


Joustavat huolto- ja korjauspalvelut

Monimerkkihuoltomme huoltaa, korjaa ja katsastaa kaikki henkilö- ja hyötyajoneuvot. Käytämme ainoastaan ensiluokkaisia Bosch-varaosia ja muita alkuperäislaatua vastaavia merkkivaraosia. Sovitamme huollon joustavasti yrityksesi arjen mukaan. Kauttamme myös isommat Fleet kokonaisuudet.

Hoidamme mielellämme myös auton noutamisen ja palauttamisen, joten voitte rauhassa keskittyä liiketoiminnassanne olennaiseen. Niinikään auton luovutus ja vastaanotto hoituvat tarvittaessa palveluaikojemme klo 8.00-16.30 ulkopuolellakin. Lisäksi tarjoamme huoltomahdollisuutta myös viikonlopuille. Joustavat palveluaikamme takaavat, että olemme valmiina palvelemaan silloin kun yrityksesi tarvitsee.


Soita ja varaa huolto tai korjaus: 010 504 3700

Tai lähetä meille tiedot huoltotarpeestasi ja toive ajankohdasta sähköpostitse lappeenranta@as-huolto.fi. Otamme yhteyttä pikaisesti.


    AS-Huolto Oy – Bosch Car Service autokorjaamo

    Olemme korkealaatuinen Bosch Car Service korjaamo bensiini-, diesel- ja sähköautoihin. Boschin kouluttamat mekaanikkomme tekevät diagnoosit ja autosi elektroniikan tarkastuksen Boschin kehittyneellä testaustekniikalla. Käytämme Boschin alkuperäislaatuisia varaosia. Näin uuden autosi takuu säilyy samoin kuin merkkikorjaamossa. Tervetuloa Bosch Car Serviceen!