Loading

Alaniitynkatu 5, Lappeenranta

010 504 3700

lappeenranta@as-huolto.fi

Ma-Pe 07:30-16:30

Ma-Pe 07:30-16:30
Varaa huoltoaika 010 504 3700
Alaniitynkatu 5, Lappeenranta

Auton valot

Service

Auton valot

Kuinka tehokkaat valot autossasi on? Oikein suunnatut ajovalot lisäävät pimeässä ajamisen turvallisuutta etenkin maissa, joissa pitkiä pimeitä öitä riittää – kuten meillä Suomessa. Aina ajovalopolttimoiden vaihdon yhteydessä tulee ajovalot suunnata, jotta kuljettaja näkee muun liikenteen mahdollisimman hyvin, kuitenkaan häikäisemättä muita tiellä liikkujia. Hyvät valot auttavat myös pitämään tienpientareita silmällä riistaeläinten varalta. 

Korjaamomme osaava henkilökunta auttaa mielellään valojen suuntauksessa ja huoltamisessa. Syksyllä iltojen pimetessä kannattaa varata aika ajovalojen tarkastukseen. On hyvä muistaa, että virheelliset ajovalot voivat paitsi heikentää turvallisuutta myös johtaa katsastuksessa hylättyyn päätökseen ja jälkitarkastukseen.

Tarvitsetko lisävalot ?

Jos autossasi ei ole riittävästi valotehoa pimeisiin vuodenaikoihin, meiltä saat halutessasi juuri tarpeeseesi sopivan lisävalon asennettuna. Valittavana on perinteisiä halogeenilisävaloja, Xenon-polttimoilla varustettuja lisävaloja sekä LED-paneeleita. Asennamme sopivat lisävalot kaikkiin autoihin.

Kysy meiltä tarjous juuri sinun autoosi!

Varaa Valojen vaihto

helposti puhelimitse tai verkosta:

Varaa verkossa Soita 010 504 3700