Loading

Alaniitynkatu 5, Lappeenranta

010 504 3700

lappeenranta@as-huolto.fi

Ma-Pe 07:30-16:30

Ma-Pe 07:30-16:30
Varaa huoltoaika 010 504 3700
Alaniitynkatu 5, Lappeenranta

Pakoputkihuolto

Service

Pakoputkihuolto

Kaipaako autosi pakoputkiston huoltoa tai jopa uutta pakoputkistoa? Bosch Car Service huoltaa kaikkien autojen kaikentyyppiset pakokaasujärjestelmät. Käytämme yksinomaan ensiluokkaisia merkkivaraosia. Autamme mielellämme myös katalysaattori-, lambda-anturi- ja dieselhiukkassuodatinongelmissa.

Uusi pakoputkisto maksaa itsensä yleensä pian takaisin, koska moottori toimii entistä tehokkaammin ja taloudellisemmin. Lisäksi auton ympäristöhaitat pienenevät. Jos epäilet, että auton pakoputkisto vuotaa, auto kannattaa viedä huoltoon pikimmiten. Pakokaasut nimittäin sisältävät terveydelle vahingollista hiilimonoksidia, ja vuotavasta pakoputkistosta sitä saattaa päästä auton sisätiloihin.

Nykyaikaisen auton pakoputki ei ole pelkästään putki, jota myöten pakokaasut poistuvat. Pakoputkisto pitää sisällään paljon tekniikkaa, mm. Katalysaattori, Partikkelisuodatin (DPF), Lambda ja Nox-tunnistimet, Urea (Ad-blue) ruiskutus ovat kaikki pakoputkessa sijaitsevia komponentteja. Näiden komponenttien toiminta vaikuttaa suoraan autosi taloudellisuuteen, ajettavuuteen sekä myöskin turvallisuuteen.

Bosch Car Servicen edulliset pakettitarjoukset sisältävät sekä itse pakoputkiston että asennuksen. Kysy tarjousta suoraan korjaamolta!

Varaa Pakoputkihuolto

helposti puhelimitse tai verkosta:

Varaa verkossa Soita 010 504 3700