Loading

Alaniitynkatu 5, Lappeenranta

010 504 3700

lappeenranta@as-huolto.fi

Ma-Pe 07:30-16:30

Ma-Pe 07:30-16:30
Varaa huoltoaika 010 504 3700
Alaniitynkatu 5, Lappeenranta

Rengaspalvelut

Service

Rengaspalvelut

Täyden palvelun rengasliike

Meiltä voit ostaa renkaat sekä vanteet autosi alle asennettuina. Vaihdamme ja korjaamme myös renkaita. Renkaiden vaihdon yhteydessä voit jättää meille renkaat  säilytykseen rengashotelliin. Rengashotellissa renkaasi ovat aina varmassa tallessa ja ne varastoidaan pestyinä.

Talvi- ja kesärenkaat

Renkaanvaihto

Monen autonomistajan mielestä renkaanvaihto ei ole erityisen mieluisaa puuhaa. Se vaatii aikaa ja kärsivällisyyttä. Bosch Car Service -korjaamolla renkaanvaihto sujuu nopeasti, luotettavasti ja mukavasti: me vaihdamme renkaat, ja itse voit sillä aikaa nauttia kupin kahvia! Boschin ensiluokkaiset renkaanvaihtokoneet varmistavat työn korkean laadun ja turvallisen lopputuloksen.

Pyörien tasapainottaminen ja suuntaus

Renkaanvaihdon yhteydessä tarkastamme mielellämme myös pyörien asennon (eli, ns. ohjauskulmat) ja tasapainotamme renkaat. Näin ajaminen on taatusti tasaista ja turvallista. Tiesithän, että ohjauskulmat olisi hyvä tarkistaa kerran vuodessa, ohjauskulmien tarkastamisella voidaan monesti estää renkaiden ennenaikainen kuluminen sekä säästää selvää rahaa.

Monissa nykyautoissa on kuljettajan avustinjärjestelmä ja tällöin auton aurauskulmat vaikuttavat ADAS-järjestelmän (Advanced Driver Assistance System) toimintaan merkittävästi.

ADAS-järjestelmä on ”edistyksellinen kuljettajan avustinjärjestelmä”. Sen tehtävä on avustaa kuljettajaa auton turvallisuuteen ja mukavuuteen liittyvillä toiminnoilla, kuten kaista-avustimella ja peräänajovaroittimella.

Automaattiset ADAS-järjestelmät ja aurauskulmat

Itse reagoimaan kykenevän auton anturit tai tutkat saattavat toimia väärin, jos järjestelmä / auto on saanut kolhun ja järjestelmää ei ole kunnostettu sekä kalibroitu tapahtuneen jälkeen. Järjestelmät eivät tällöin välttämättä toimi oikein.

Mekaaniset säädöt, ohjelmalliset eli sopeutuvat säädöt, kulkukulmat, kuten takapään aurauskulmat ja jousituskorkeudet ovat hyvin kriittisiä tekijöitä ADAS-järjestelmien toimivuuden kannalta. Jos auton alustassa on vikaa tai ohjauskulmat ovat pielessä ei kamerat sekä anturit “katso” oikeaan suuntaan eikä järjestelmällä ole tällöin toimintaedellytyksiä.

Huollon puute voi aiheuttaa järjestelmälle tilanteen, jossa se toimii huonosti tai ei lainkaan. Tällöin voi aiheutua onnettomuus tai kolhu, esimerkiksiksi auto voi tehdä hätäjarrutuksen maantiellä kesken ajon, kun sensorit kohdistivat valvontansa väärässä kulmassa tiehen tai muihin tiellä liikkujiin.

Renkaiden vaihdon yhteydessä kysy myös auton suuntausten tarkastusta. Suuntausten tarkastuksen ja korjaustöiden hinnat löydät hinnastosta

Rengashotelli säästää tilaa ja vaivaa

Jos haluat säästää autotallitilaa ja välttyä renkaiden siirtelyltä, mikset varaisi paikkaa renkaillesi rengashotellistamme? Ennen kun luovutamme renkaat takaisin asiakkaalle, tarkastamme, että ne ovat puhtaat ja hyväkuntoiset. Voimme myös uusia renkaat kausisäilön aikana jolloin seuraava kausivaihto on sinulle nopeampi.


Rengashotelli

Vannepalvelu

Myymme myös laadukkaita Alcarin vanteita.


Vannepalvelu