Loading

Alaniitynkatu 5, Lappeenranta

010 504 3700

lappeenranta@as-huolto.fi

Ma-Pe 07:30-16:30

Ma-Pe 07:30-16:30
Varaa huoltoaika 010 504 3700
Alaniitynkatu 5, Lappeenranta

Jarruhuolto ja -korjaus

Service

Jarruhuolto ja -korjaus

Auton jarrujen on toimittava luotettavasti kaikissa olosuhteissa. Bosch Car Servicen asiantuntevat jarrujen korjaus- ja huoltopalvelut räätälöidään tarpeen mukaan mekaanisille ja hydraulisille jarrujärjestelmille. Vaihdamme kuluvat osat kuten jarrupalat, jarrulevyt ja jarrusatulat sekä korjaamme muun muassa ABS-, ASR- ja ESP-turvajärjestelmät. Bosch Car Servicen jarruhuoltoihin ja -korjauksiin voit aina luottaa.

Milloin jarrut tarvitsevat huoltoa?

Jos autosi vanteet tummuvat jatkuvasti, on tämä seurausta jonkinasteisesta jarruongelmasta. Jarrupöly pinttyy helposti vanteisiin ja on hankala puhdistaa, jarrupöly on jarrulevyistä irtoavia metallipartikkeleita. Usein tällaisessa tilanteessa jarrusatuloiden toiminnassa on jonkinasteista vikaa tai jarrupalat ovat “jumissa” kannakkeissaan. Näissä tapauksissa huoltoon hakeutumista ei pidä pitkittää, koska tilanteen pitkittyessä joudutaan usein vaihtamaan enemmän osia ja käyttämään enemmän aikaa jarrujen korjaamiseen.

Käyttämällä auto vuosittain määräaikaishuollossa meillä, voit olla varma, että jarrut on tarkastettu ajallaan ja mahdollisista ongelmista on kerrottu sinulle hyvissä ajoin.

Varaa Jarruhuolto

helposti puhelimitse tai verkosta:

Varaa verkossa Soita 010 504 3700