Loading

Alaniitynkatu 5, Lappeenranta

010 504 3700

lappeenranta@as-huolto.fi

Ma-Pe 07:30-16:30

Ma-Pe 07:30-16:30
Varaa huoltoaika 010 504 3700
Alaniitynkatu 5, Lappeenranta

Sähkö- ja hybridiautojen jarrut

Service

Sähkö- ja hybridiautojen jarrut

Sähkö- ja hybridiautojen jarrujen huoltaminen on merkittävästi tärkeämpää kuin normaalissa polttomoottoriautossa, koska polttomoottoriautojen jarruja käytetään enemmän. Tämä johtuu siitä että polttomoottoriauton hidastuvuudesta vastaa liki täysin kuljettaja jarrua painamalla. Sähkö ja hybridiautoissa taas auto hidastaa itseään moottorijarrutuksen avulla ja tätä kutsutaan regeneroivaksi jarrutukseksi, jolloin sähkömoottori jarruttaa auton kulkua, eikä hydraulisia jarruja tarvita juuri lainkaan.


Kun hydraulisia jarruja ei käytetä riittävästi meidän olosuhteissa paikat jumiutuu, eli palat ruostuu satulan kannakkeisiin kiinni ja jarrut alkavat laahata – tällöin kulutus nousee merkittävästi. Laahaavien jarrujen vuoksi levyt ja palat ovat koetuksella, kuten myös jarrusatulat. Sähkö ja hybridiauton jarrut tulisikin tämän vuoksi avata ja puhdistaa vuosittain.

Tekemällä ennakoivan jarruhuollon kerran vuodessa voi säästää tuhansia euroja.

Me AS-Huollossa huollamme ja korjaamme ammattitaidolla sähkö- ja hybridiautot!

Olemme ainoa e-Expert korjaamo Etelä-Karjalan alueella!

Teemme ammattitaidolla huollot ja korjaukset kaikkiin autoihin, oli kyseessä sitten täyssähköauto, hybridi, bensa- tai dieselauto. Toteutamme korjaukset aina autonvalmistajan ohjeiden mukaisesti, jolloin myös mahdollinen tehdastakuu säilyy.

Varaa
Sähkö- tai hybridiauton jarruhuolto tai korjaus

helposti puhelimitse tai verkosta:

Varaa verkossa
Soita 010 504 3700

HUOM! Tutustuthan ennen ajan varaamista peruutusehtoihimme! Jatkamalla ajanvaraukseen hyväksyt peruutusehtomme ja sitoudut niihin.