Loading

Alaniitynkatu 5, Lappeenranta

010 504 3700

lappeenranta@as-huolto.fi

Ma-Pe 07:30-16:30

Ma-Pe 07:30-16:30
Varaa huoltoaika 010 504 3700
Alaniitynkatu 5, Lappeenranta

Sähkö- ja hybridiautojen akkuhuolto ja korjaukset

Service

Sähkö- ja hybridiautojen akkuhuolto ja korjaukset

Jossain vaiheessa voi tulla eteen tilanne, että sähköautonkin matka katkeaa ja tällöin ongelma voi aiheuttaa suurta rahanmenoa. Aina suurjänniteakkua ei tarvitse kuitenkaan vaihtaa kokonaisuutena vaan akkupaketti voidaan avata ja vialliset / vaurioituneet kennomodulit vaihtaa erikseen – tällöin kustannussäästö voi ollakin jo kymmenen tuhatta euroa tai jopa enemmän. Käytettyjä osia voidaan näissä kohdin hyödyntää varsin hyvin.

12v käynnistysakku on kuluva osa vaikka kyseessä on sähköauto, 12v akun kautta toimivat mm. sähköauton valot, sähköikkunat, ovilukot, puhaltimen moottori jne. 12v akku myös herättää korkeajänniteakun käyttöön auton ajamista varten.

Tarkistuta sähköautosi meillä ja matka jatkuu.

Olemme ainoa e-Expert korjaamo Etelä-Karjalan alueella!

Teemme ammattitaidolla huollot ja korjaukset kaikkiin autoihin, oli kyseessä sitten täyssähköauto, hybridi, bensa- tai dieselauto. Toteutamme korjaukset aina autonvalmistajan ohjeiden mukaisesti, jolloin myös mahdollinen tehdastakuu säilyy.

Varaa
Sähköauton akkuhuolto tai korjaus

helposti puhelimitse tai verkosta:

Varaa verkossa
Soita 010 504 3700

HUOM! Tutustuthan ennen ajan varaamista peruutusehtoihimme! Jatkamalla ajanvaraukseen hyväksyt peruutusehtomme ja sitoudut niihin.