Loading

Alaniitynkatu 5, Lappeenranta

010 504 3700

lappeenranta@as-huolto.fi

Ma-Pe 07:30-16:30

Ma-Pe 07:30-16:30
Varaa huoltoaika 010 504 3700
Alaniitynkatu 5, Lappeenranta

Vianetsintä

Service

Vianetsintä

Miten autosi voi? Bosch on kehittänyt suuren osan autosi eri komponenteista. Siksi uskallammekin väittää, että olemme mestareita autojen vianetsinnässä. Jos moottorin vikavalo palaa, voi syitä tähän olla lukematon määrä, vaikka joskus toisinkin väitetään. Häiriövalon syttyminen tulee aina selvittää, jotta selvitään mahdollisesta suuremmasta korjauksesta, joka aiheutui korjauksen viivyttämisestä.

Ajoneuvoelektroniikan vianetsintä

Bosch Car Service -korjaamot paikantavat autosi ajoneuvoelektroniikan ja sähköjärjestelmien viat nopeasti ja tehokkaasti. Apunamme meillä on Boschin nykyaikainen testaustekniikka. Palvelumme kattavat myös auton latausjärjestelmän, käynnistys- ja sytytyslaitteiston, valojen sekä CAN-väylien vianetsinnän. Vian etsintä on yhdistelmä testauslaitteiston käyttöä sekä mekaanista mittaamista ja tutkimista. Usein virheellisesti kuvitellaan, että testeri kertoo kaiken – näin ei ole. Ja tässä kohdin tarvitaan pätevöityneen mekaanikon suorittamaa vian määritystä, jonka perusteella voidaan auton korjaamista jatkaa tarpeellisilta osin.

Bensiini- ja dieselautojen vianetsintä

Käykö auton moottori oikein? Vastaavatko sen toiminta ja suorituskyky odotuksiasi? Toimiva moottori on tasaisen käynnin ja taloudellisen ajamisen tärkeimpiä edellytyksiä. Asiantuntijamme selvittävät mielellään auton sytytysjärjestelmän, ruiskutusjärjestelmän, imujärjestelmän ja pakoputkiston kunnon sekä mittaavat auton pakokaasu- ja päästötason. Jos auton moottori esimerkiksi savuttaa, tai käy huonosti, kuulostaa erilaiselta kuin ennen on tällöin syytä ottaa välittömästi yhteyttä ja kertoa meille havainnoista.

Korjauksen viivästyttäminen useimmiten aiheuttaa enemmän kustannuksia, koska auto vikaantuu lisää ja vaihdettavien tai korjattavien komponenttien määrä lisääntyy sekä työtarve on suurempi.

Varaa Vianetsintä

helposti puhelimitse tai verkosta:

Varaa verkossa Soita 010 504 3700