Loading

Alaniitynkatu 5, Lappeenranta

010 504 3700

lappeenranta@as-huolto.fi

Ma-Pe 07:30-16:30

Ma-Pe 07:30-16:30
Varaa huoltoaika 010 504 3700
Alaniitynkatu 5, Lappeenranta

Määräaikaishuolto

Service

Määräaikaishuolto

Ammattitaitoinen huolto, järkihintaan

Meiltä autoon kuin autoon ammattitaitoinen määräaikaishuolto järkevään hintaan. Palvelemme henkilökohtaisesti ja joustavasti sinun ehdoillasi, ilman yllätyksiä.

Monimerkkihuollossamme käytämme ainoastaan ensiluokkaisia Bosch-varaosia ja muita alkuperäislaatua vastaavia merkkivaraosia. Sovitamme huollon joustavasti arkesi mukaan. Auton luovutus ja vastaanotto hoituvat palveluaikojemme klo 8.00-16.30 ulkopuolellakin. Tarjoamme huoltomahdollisuutta myös viikonlopuille, tiedustele ennakkoon.

Varaa Määräaikaishuolto

helposti puhelimitse tai verkosta:

Varaa verkossa Soita 010 504 3700

Autosi huollosta saat meiltä aina seuraavat mm. seuraavat raportit:

  • Vikakoodiraportti
  • Huoltoseloste (huoltokaavio)
  • Akkutestiraportti
  • Täytetyn huoltokirjan (sähköinen tai paperinen)

Näiden pitäisi olla itsestään selvyyksiä, mutta monesti on huomattu, että näin ei ole. Meillä on!

Määräaikaishuoltoon sisältyy minimissään autovalmistajan määrittelemä perustarkastus, moottoriöljyn, öljynsuodattimen ja mahdollisen raitisilmansuodattimen vaihto sekä lasinpesunesteen lisäys.

Arvioimme luotettavasti autosi huoltotarpeen ja merkkikohtaisesti vaihdettavat osat. Käymme kanssasi nämä kohdat aina läpi ennen toteutusta. Lisäksi saat aina mukaasi seuraavat auton kunnosta kertovat raportit: Vikakoodiraportti, Huoltoseloste (huoltokaavio), akkutestiraportti, sekä me täytämme autosi huoltokirjan – niin paperisen kuin sähköisenkin ja saat aina sähköisen huoltokirjan tulosteen mukaasi!

Sijaisautot

Huomioithan myös, että meillä on neljä kappaletta sijaisautoja, joten autosi huollon ajaksi allesi saadaan näppärä kulkupeli.
Kaikki automme on manuaalivaihteisia.