Loading

Alaniitynkatu 5, Lappeenranta

010 504 3700

lappeenranta@as-huolto.fi

Ma-Pe 07:30-16:30

Ma-Pe 07:30-16:30
Varaa huoltoaika 010 504 3700
Alaniitynkatu 5, Lappeenranta

Aviloo Flash -akkutesti

Service

Aviloo Flash -akkutesti

Haluaisitko testata sähköautosi akun kunnon helposti ja vaivattomasti?

Nyt se onnistuu! AVILOO:n kehittämällä testilaitteella pystytään tekemään tarkka ja nopea Flash-testi, joka mittaa aidosti ajoneuvon korkeajänniteakun sen hetkisen kapasiteetin ja laskee sen perusteella akun kunnon, SOH:in (State of Health). Tällä testimenetelmällä pystytään tunnistamaan useimmat viat tai alkavat viat sekä mittaamaan ikääntymisen eli jäljellä olevan akunkapasiteetin. 

FLASH -testi on siis nopea tapa lukea ajoneuvon akkuhallinnasta akun suorituskyvyn kannalta tärkeät arvot ja näiden perusteella arvioida korkeajänniteakun kunto. 

Miten se toimii? Nopea ja vaivaton Flash-testi hoituu noin puolessa tunnissa odottaessasi. Kerätty data lähetetään AVILOO:lle analysoitavaksi, jonka jälkeen akkusertifikaatti toimitetaan sähköpostitse. Akkusertifikaatista selviää ajoneuvon arvioitu SOH (State of Health).

Flash-testi sopii sekä hybridi- että täyssähköautoille.

Me AS-Huollossa huollamme ja korjaamme ammattitaidolla sähkö- ja hybridiautot!

Olemme ainoa e-Expert korjaamo Etelä-Karjalan alueella!

Teemme ammattitaidolla huollot ja korjaukset kaikkiin autoihin, oli kyseessä sitten täyssähköauto, hybridi, bensa- tai dieselauto. Toteutamme korjaukset aina autonvalmistajan ohjeiden mukaisesti, jolloin myös mahdollinen tehdastakuu säilyy.

Varaa
Sähköauton akkutesti

helposti puhelimitse tai verkosta:

Varaa verkossa
Soita 010 504 3700

HUOM! Tutustuthan ennen ajan varaamista peruutusehtoihimme! Jatkamalla ajanvaraukseen hyväksyt peruutusehtomme ja sitoudut niihin.