Loading

Alaniitynkatu 5, Lappeenranta

010 504 3700

lappeenranta@as-huolto.fi

Ma-Pe 07:30-16:30

Ma-Pe 07:30-16:30
Varaa huoltoaika 010 504 3700
Alaniitynkatu 5, Lappeenranta

Lisälämmittimien huolto

Service

Lisälämmittimien huolto

Kylmänä talviaamuna on mukava istahtaa lämpimään autoon. Moottorin esilämmitys vähentää auton hiilidioksidi- ja hiilivetypäästöjä jopa 80 % ensimmäisten ajokilometrien osalta. Lisäksi esilämmitin säästää auton moottoria kulumiselta ja lisää ajamisen taloudellisuutta sekä turvallisuutta kun ikkunat ovat kirkkaat.

Jos autossasi on polttoainelämmitin tai jokin muu lisälämmitin, huollamme tai korjaamme sen mielellämme. Henkilökunnallamme on runsaasti kokemusta esimerkiksi bensiini- ja dieselautojen Eberspächer- ja Webasto-lämmittimistä, sekä tietysti eri merkkien omista lämmittimistä.

Jos autosi Webasto ei toimi, on usein syynä toistuvat lyhyet ajot joiden seurauksena auton akun varaustila on liian alhainen. Suosittelemmekin polttoainekäyttöisten lisälämmittimien / Webaston yhteydessä käytettäväksi kiinteää akkulaturia, jolla voidaan varmistaa akun riittävä varaustaso läpi talven. Asennamme tarvittaessa esim. Defan 5A kiinteän akkulaturin autoosi.

Ota välittömästi yhteyttä meihin

Jos Webasto savuttaa tai pitää normaalista poikkeavaa ääntä, on suositeltavaa jättää lämmitys suorittamatta ja varata välittömästi aika webaston vian määritykselle sekä korjaukselle.

Webastot voivat vikaantua siinä missä mikä tahansa muukin auton osa. Tällöin on ensin suoritettava asian mukainen vian määritys, jotta voidaan varmistua riittävältä osin korjaustarpeesta ja korjauksen kiireellisyydestä.

Webaston vian määritys suoritetaan testauslaitteiston avulla, ja toisinaan purkamalla lämmitin. Yleensä vian määritys kestää noin 45min. Jos webasto joudutaan purkamaan autosta pois vian määritystä varten voi tämä viedä noin 1-2 tuntia. Yleisimmin vikaantuvat osat ovat:

  • palopesä
  • hehkusauva
  • paloilmapuhallin
  • vesipumppu
  • ohjainlaite.

Varaa
Webasto huolto

helposti puhelimitse tai verkosta:

Varaa verkossa
Soita 010 504 3700