Loading

Alaniitynkatu 5, Lappeenranta

010 504 3700

lappeenranta@as-huolto.fi

Ma-Pe 07:30-16:30

Ma-Pe 07:30-16:30
Varaa huoltoaika 010 504 3700
Alaniitynkatu 5, Lappeenranta

Kesä- ja talvirenkaat

Service

Kesä- ja talvirenkaat

Olemme täyden palvelun rengasliike ja voit ostaa kesärenkaat ja talvirenkaat autoosi alle asennettuina. Vaihdamme ja korjaamme myös renkaita sekä tarvittaessa suuntamme autosi aurauskulmat. Lisäksi voit jättää renkaat meille säilytykseen rengashotelliimme.

Hae uudet renkaat meiltä!

Renkaiden kunnon merkitystä liikenneturvallisuudelle ei kannata vähätellä. Esimerkiksi kuluneet kesärenkaat saattavat kasvattaa jarrutusmatkaa jopa 70 %. Renkaiden valinta ei kuitenkaan ole ainoastaan turvallisuuskysymys. Se, millaisilla renkailla ajat, vaikuttaa nimittäin myös auton sisätilojen äänitasoon ja ajomukavuuteen. Bosch Car Service -liikkeiden laaja ja laadukas merkkirengasvalikoima täyttää kaikki turvallisuus-, melu- ja ominaisuusvaatimukset. Meiltä saat niin kesä-, talvi- kuin kitkarenkaatkin. Yhteistyökumppaneiksemme ovat valikoituneet mm.Continental, Matador, Gislaved, Michelin, Hankook, Goodyear. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa mielellään oikeankokoisten ja -tyyppisten renkaiden valinnassa. Kysy meiltä tarvittaessa myös muita rengasmerkkejä.

Milloin renkaat kannattaa vaihtaa uusiin?

Lain vaatima kesärenkaiden urasyvyys on vähintään 1,6 millimetriä. Talvirenkaissa urasyvyys ei saa alittaa 3 millimetriä. Renkaiden kumimassa kovettuu ajan mittaan, jolloin renkaan ominaisuudet voivat heikentyä. Se, miten kauan renkaita on säilytetty varastossa, vaikuttaa renkaiden käyttöikään. Jos kulumista ja ajettuja kilometrejä ei oteta huomioon, kesärenkaat kannattaa vaihtaa uusiin viimeistään kahdeksan vuotta ja talvirenkaat neljä vuotta niiden valmistamisesta, mielellään jo aiemmin. Renkaan sivussa oleva nelinumeroinen DOT-merkintä ilmaisee renkaan valmistusviikon ja -vuoden. Jos sinulla on pienintäkään epäilystä autosi renkaiden kunnosta, tuo ne meille tarkastettavaksi! On hyvä huomioida, että varsinkin talvirenkaiden kulutuspinnan kovettuminen vaikuttaa merkittävästi renkaan pito-ominaisuuksiin.

Rengaspalvelut

Osta renkaat

Meiltä saat uudet renkaat helposti vaikka huollon tai korjauksen yhteydessä

Soita: 010 504 3700